sunnuntai 23. elokuuta 2015

SNY alkoi

Kiva oli tulla muutaman päivän reissusta kotiin sunnuntai-iltana, kun Snyn kortti oli odottamassa. Olimme Tallinnassa ja tietenkin piti käydä myös Karnaluksissa lankoja hamstraamassa, mutta siitä tarkemmin eri päivityksessä. Snyni oli valinnut ihanan auringonkukkakortin. Mistä arvasit, että pidän auringonkukista? Pitää varmaan kertoa, että olohuoneen seinällä on itse vuosia sitten tehty kanavatyö ja aiheena siinä on auringonkukat. Keskeneräisissä töissä on myös virkkattuja auringonkukkia, olen suunnitellut tekeväni niistä asetelman...katsotaan minä vuonna se valmistuu...

It was nice to come home on Sunday evening after few days travel when the card from Secret Pal was already waiting. I love Sun Flowers and somehow my Secret Pal had guessed that (I've some crochet Sun flowers as WIP project, let's see what year that will be finished).


Mikä ihmeen SNY? SNY eli salainen neuleystävä, rinki kestää neljä kuukautta ja siinä pyritään ilahduttamaan salaista ystävää neuleaiheisilla yllätyksillä. Ennalta määrätyistä teemoista ja muusta lisää alla olevasta linkistä.

SNY stands for Secret Pal. Change lasts four months and idea is to delight your Secret Pal with yarn surprises. More about the themes and all from below link (in Finnish).
SNY syksy 2015

7 kommenttia :

  1. Moi taas!
    Kiva, että kortti löysi perille ja oli mieluinen. Jotenkin tuo vain korttihyllystä pisti silmään ja sen sitten valitsin. :) Tuntui muuten tosi hassulta lukea postaustasi, jännä syksy sny:n parissa edessä. Palaan lukemaan lankaostos-raporttia. ;)

    t. Salainen neuleystäväsi (sny1)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Samaa mieltä, tästä tulee todella jännittävä syksy. En tiedä kumpi on jännittävämpää, paketin rakentaminen omalle snylle vai sinun pakettisi odottaminen :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis kortti! Luvassa on varmasti kiva kierros...t. yksi SNY-rinkiläinen

    VastaaPoista
  4. Kivaa SNY-kierrosta sinulle! Kaunis kortti pariltasi!

    VastaaPoista