torstai 24. syyskuuta 2015

Liebster Award - sny haaste

Salainen neuleystävä -ringin emolta tuli mailia kaikille syksyn sny kierrokselle osallistuville, että kaksi snyläistä; Satu ja Päivikki olivat haastaneet kaikki muut, jotta tutustutaisiin muihin osallistujiin paremmin. Mikäpäs siinä, tässä on minun vastaukseni.


Sadun kysymykset:
1. Mistä vuodenajasta pidät eniten, ja miksi? Neljästä, selkeästi erilaisesta vuodenajasta. Jokaisella vuodenajalla on omat hyvät puolensa ja erityisesti omat värinsä (olen totaalisesti väri-ihminen). Ja tämä neljän täysin erilaisen vuodenajan arvostus kasvoi entisestään Australiassa vietetyn vuoden jälkeen. 
2. Miten asut? Kerrostalo kolmiossa.
3. Onko sinulla jotain tiettyjä viikkorutiineja, esim. tietyt saunaillat tai tietty siivouspäivä tms? Ei varsinaisesti ellei tiettyihin jumppiin osallistumista lasketa sellaiseksi ;)... nämä viikkorutiinit muuttuvat sitten aina, kun kuntosalilla aikataulut muuttuvat. Siivousrutiinia olen epätoivoisesti yrittänyt saada aikaiseksi, mutta en siinä ole onnistunut...
4. Minkäväriset vaatteet sinulla on päälläsi nyt? Vanha violetti hellemekko, villasukat ja isoäidinneliöistä virkattu bolero
5. Oletko ennemminkin suoraviivainen vaiko hieman monisyisempi ihminen? Varmaan sekä että 
6. Lempikorusi, ja miksi juuri se? En juurikaan käytä koruja, ainoastaan vihkisormusta ja korvissa sellaiset lävistyskorut mitä ei itse saa pois. Mutta näistä mieleisempi on vihkisormus, joka teetettiin rakkaan isoäidin kihla-ja vihkisormuksista. 
7. Talvi tulee, mitä puet jalkaasi? Villasukat ja Martensit 
8. Kumpi voittaa, tunne vai järki? Luultavasti järki vahvempi...
9. Minkäikäinen on "keski-ikäinen"? Sopivan ikäinen ;)
10. Mitä pelkäät? Korkeita paikkoja
11. Ajatteletko ennen kuin puhut, vai puhutko ennen kuin ajattelet? Olen yrittänyt opetella ajattelemaan ennenkuin puhun, mutta kyllä niitä sammakoita silti edelleen lipsahtelee 


Päivikin kysymykset:
1. Mistä kuulit ensi kestaa Snystä? Jostain blogista luultavasti, en muista enää
2. Miten/miksi lähdit Snyhyn mukaan? Ajatus tuntui mukavalle
3. Mikä on parasta Snyssä? Ei vielä kovin pitkää kokemusta, mutta ehkä toiselle paketin rakentaminen ja se tunne, jos onnistuu positiivisesti yllättämään. Toisaalta myös se, kun saa omalta snyltä uusia ideoita toteutettavaksi (ja myös muilta snyläisiltä)
4. Oletko monta kertaa ollut mukana? Ensimmäinen kerta
5. Millaisista langoista pidät? Värikkäistä sukkalangoista
6. Mitä muita harrastuksia sinulla on kuin käsityöt? Lukeminen ja jumpilla käynti
7. Mitä neulot mieluiten? Vähän kaikkea, mutta tällä hetkellä erityisesti sukkia
8. Mistä vuoden ajasta pidät eniten ja miksi? Neljästä erilaisesta vuodenajasta (kts. yllä Sadun 1. kysymyksen vastaus) 
9. Mitä pidät/ ajattelet haasteista? Riippuu vähän haasteesta ;).... Joihinkin lähden ihan mielellään mukaan, mutta siitä huolimatta en koskaan haasta ketään.
10. Kolme tärkeintä asiaa sinulle? Läheiset ihmiset, terveys ja mielekäs työ 
11. Meinaatko lähteä Snyhyn keväällä mukaan? Kenties

1 kommentti :