perjantai 4. syyskuuta 2015

Syyskuun paketti

Syyskuun ensimmäinen päivä ja puhelimeen tuli ilmoitus, että paketti on noudettavissa. Arvasin heti, että se on paketti Salaiselta Neuleystävältäni, vaikka en odottanutkaan sen tulevan heti kuukauden alussa. Pahoittelut, että tämä päivitys tulee parin päivän viiveellä pääkaupunkiseudulle suuntautuneen työmatkan vuoksi.

Syyskuun paketin teemana oli Taikapallo eli Magic Yarn Ball ja aiheena pehmolelu tai kassi. Paketista paljastui taikapallo, kasa vanua, ohje neulottavaan nalleen ja pitkä käsin kirjoitettu kirje neuleystävältäni. En kyllä muista milloin olisin viimeksi saanut kirjeen eli iso kiitos siitäkin snylle. Ja vastauksena Sny:lle; Lappeenranta on tosiaan yleensä kesällä Suomen lämpimimpiä paikkoja (tosin tästä kesästä sitä ei voi sanoa), mutta vastaavasti talvella myös kylmimpiä Etelä-Suomessa. Saimaa on todella lähellä koko ajan, työmatkalla ei voi välttyä näkemästä kaunista Saimaata ja kotoa on lähimpään rantaan linnuntietä muutama sata metriä. Asumme kerrostalon 5.kerroksessa ja talvella on Saimaa näköala, kun puissa ei ole lehtiä. 

I already received the September package from my Secret Pal. The theme was Magic Yarn Ball and amigurumi or bag. The package contained Magic Yarn Ball, cotton, instructions to knit a bear and very long hand-written letter from my Secret Pal. 


Langaksi paljastui 2 kerää Regian Design Line by Arne & Carlos (väri 03654). Aivan ihana lanka, mistä tulisi myös ihanat sukat, mutta kyllä todennäköisesti toteutan nallen. Jää pysyvämpi muisto tästä ensimmäisestä sny:stä. Valkoisen langan puuttuminen ei haittaa, varastostani kyllä varmasti löytyy jokin sopiva väri kuonoon.

There were 2 skeins of Regia Design Line by Arne & Carlos (color 03654). 
I love the yarn and you would get wonderful socks out of it but most probably I'll knit the bear. It will be more permanent memory than socks.


Täytyy sanoa, että on aika jännittävää keriä lankaa, kun ei tiedä milloin ensimmäinen aarre tulee taikapallosta vastaan. Taikapallon sisältä paljastui Dermosil-käsivoide, suklaaata, salmiakkia ja kerroslaskuri. Ei haittaa yhtään, vaikka kerroslaskuri onkin inhokkiväristä. Nuo inhokkivärit on sellaisia, että kyllä niitä pystyy tavaroissa katselemaan ja toisille neulomaan, mutta itse en suostu pitämään mitään sen värisiä vaatteita en edes sukkia. Eikä minulla kerroslaskuria ollutkaan eli tulee kyllä tarpeeseen.

It was quite exciting to unravel the Magic yarn ball and wonder when the first treasure appears. The Magic yarn ball contained Dermosil handcream, chocolate, salty liquorice and row counter. No worries that I don't like pink. Even though I don't like pink, it really doesn't matter on things. I just can't wear anything pink not even pink socks. And I didn't own row counter before so there's really a need for that.


Taikapallon sisällä oli myös itse neulottu tiskirätti.

There was also hand-knitted dish cloth inside the Magic yarn ball.


Pitää vielä laittaa kuva pahvilaatikosta, missä tavarat tulivat. Aivan loistava idea kaupan pakkausten uusiokäyttöön. Tulen varmasti kopioimaan tämän :)

Here's also picture of the package itself. Really cool recycling idea which I most certainly will copy.


Lisää lankaa varastoon 100 g

More yarn to stash 100 g

5 kommenttia :

  1. Moi!
    Kiva, että paketti löysi perille ja sieltä löytyi sinulle mieluisia juttuja. :) Mukava ajatus, että jossain vaiheessa teillä kirjahyllyn päällä tai sohvan nurkassa saattaa istuskella nalle, joka on neulottu minun lähettämästä langasta. Unohdin muuten laittaa, että blend bamboosta tehty se tiskirätti ja kestää oman kokemukseni mukaan 60 pesunkin. Yksi kysymys tässä tuli mieleeni: joudutko työssäsi reissaamaan paljon? Mukavaa syyskuun jatkoa, nyt lähden neulomaan jotain ensi kuun pakettia varten...

    t. Salainen neuleystäväsi (sny1) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, että kerroit tiskirätin koostumuksen ja pesuohjeen, se tuntuikin erittäin miellyttävältä materiaalilta. Tulee sitä reissattua työn takia vähintään kerran kuussa, monesti kyllä useammin. Ensi viikolla taas päivän reissu tiedossa. Mukavaa syyskuun jatkoa sinullekin, minä neulon vielä sny:lleni tämän kuun pakettiin ;-)

      Poista
  2. Minusta on todella hienosti kasattu paketti!

    VastaaPoista
  3. Upea paketti! Mielenkiinnolla jään odottamaan näkeväni valmiin nallen.

    VastaaPoista
  4. Kaunis kokonaisuus ja pakkauslaatikko täysosuma! Pallossasi oli monta hyvin oleellista osaa; herkku ja käsivoide mm. ihan välttämättömiä! Sain kerran paketin kynttelikkölaatikossa, joten monenlaiset laatikot ovat mainioita kääreitä. Mielenkiinnnolla odotan mitä langasta syntyy. t.jonkun toisen SNY

    VastaaPoista