perjantai 2. lokakuuta 2015

Lokakuun paketti

Tänään puhelimeen tuli ilmoitus, että olisi postia noudettavissa. Arvasin heti, että se on Snyn lähettämä lokakuun paketti. Olihan se kiireesti noudettava ennen spinnigille menoa. Ja olipahan taas paketti! Mutta ennen kuin mennään paketin sisältöön, vastauksia Snyn kysymyksiin.

Ollaan onneksi vältytty flunssapöpöiltä tähän mennessä (koputetaan puuta) vaikka moni työkavereista on flunssassa ollutkin. Kyllä se Saimaa kohta näkyy ja Valio-myrsky paraikaa vielä nopeuttaa asiaa, sen verran kovaa puhaltaa. Pääsääntöisesti teen käsitöitä olohuoneessa samassa sohvannurkkauksessa. Katossa oleva kohdevalo on suunnattu juuri siihen kohtaan, että näen hyvin neuloa tai virkata. Sohvan päädyssä käden ulottuvilla on vanha pyörillä oleva tv-taso, missä säilytän keskeneräisiä töitä viidessä muovisessa korissa (korit olen päällystänyt ja vuorannut isoäidinneliöillä). Mitään erityistä "neulontaseuralaista" minulla ei ole, ne aina vaihtelee. Usein viikonloppuna tulee seurattua englannin valioliigaa ja tv-sarjoista tällä hetkellä seuraan juuri alkanutta Sillan kolmatta kautta. Parina viime iltana olen lukenut Matkantekijä (Outlander) kirjasarjan viidettä osaa samalla kun olen neulonut miehelle perussukkia työkengissä pidettäviksi. Innolla odotan Matkantekijä tv-sarjan toista kautta. Pieni talo preerialla kuuluu kyllä myös mun lapsuuden suosikkisarjoihin :)

Ja sitten itse pakettiin. Lokakuun teemana oli syksyn värit sekä lämmintä jaloille/kaulalle/käsille. Paketista löytyi Snyn kirje ja Niina Laitisen October socks -ohje. Kaksi kerää Drops Fabelia (väri 110); olenkin jo pitkään halunnut kokeilla tätä lankaa, mutta en ole siihen vielä missään lankakaupassa törmännyt. Kaksi kerää Regian Arne&Carlos linjasta (väri 03655); syyskuun paketin vastaavasta langasta nalle onkin jo toista korvaa vaille valmis eli näistä niin tulee sukat itselle :)
Ja Snyni; värit eivät ole liian voimakkaita, tykkään voimakkaista väreistä.


Novitan uusi sukkalehti, joka olikin hankintalistalla. Rooibos-irtoteetä, uusi tuttavuus, jota pitää heti maistaa. Teesihti, joka tulee myös tarpeeseen, oma vanha alkaa olla aikansa elänyt. Ja vielä vastaus Snylle: juon sekä pussi- että irtoteetä, pääsääntöisesti töissä pussiteetä ja kotona irtoteetä.



Ja vielä Snyn neulomat  October socks:it Pro Lanan sukkalangasta. Sukat ovat juuri oikean kokoiset ja ihanan pehmeät, tämäkin lanka on minulle uusi tuttavuus. Kiitos Snyni, ihana paketti jälleen :)


Lisää lankaa varastoon 200 g

More yarn to stash 200 g

5 kommenttia :

  1. Ole hyvä vain, kiva että paketin sisältö oli mieluinen. :) Enpä olisi arvannut, että noin nopeasti paketti tuli perille, arvelin, että menee maanantaille. Kiitos vastauksista kysymyksiini, mukava saada tietää hieman uusia asioita sinusta. Minua jännitti lokakuun paketissa kaksi asiaa eli se, olitko ehtinyt sukkalehden jo hankkia ja se, ovatko sukat oikean kokoiset. Mutta hyvä näin. :) Marraskuun pakettiakin olen jo hieman hahmotellut mielessäni, mutta onneksi tässä on vielä hyvin aikaa sen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

    t. Salainen Neuleystäväsi SNY1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olit kyllä mieluisan paketin osannut rakentaa :) Nyt on Rooibos-teetäkin maistettu ja tykkäsin siitäkin :)

      Poista
  2. Mahtava paketti, niin kauniit sukatkin! t. joku SNY ringistä

    VastaaPoista
  3. Upea paketti! Mäkin sain lokakuun paketissa Arne & Carlos- lankaa, eriväristä kuin sun langat.

    VastaaPoista