tiistai 27. lokakuuta 2015

Postia Sny:ltä

Tänään tipahti postiluukusta iso kirje Snyltäni. Sisältönä oli Niina Laitisen Sukkakalenteri 2016; taidat Snyni olla ajatustenlukija... olin suunnitellut ostavani ko.kalenterin tällä viikolla, mutta en vielä kerennyt :) ja ihana kortti "elämän on tarkoitus olla värikästä"...nimenomaan! Kiitos Sny taas kerran!

I received today from my Secret Pal Niina Laitinen's Sock Calendar 2016. I believe that my Secret Pal is mindreader as I was planning to buy this calendar this week :) The envelope contained also sweet card "life is suppose to be colorful" precisely so! Thank you, my Secret Pal again!

4 kommenttia :

  1. Kiva, että lähetyksestä oli iloa! :) Sattuipa mukavasti, että ehdin tuoreeltaan ostaa tuon kalenterin ennen sinua. Sieltä vain sitten sukkia puikoille, itse ihastuin tammikuun sukkiin - nähtäväksi jää, milloin ehdin laittaa ne puikoille. Ihania sukkia olet taas neulonut ja kivasti noissa So sweet sockseissa myös jalkapöydän päällä tuo mallikuvio. Onko myös miehesi teetä vai onko hän kahvin juoja? Tällainen kysymys tuli mieleen marraskuun lähetystä ajatellen...

    VastaaPoista
  2. Oi voi. Tarkoitus oli kysyä siis onko myös miehesi teen juoja, ajattelin tieten että juoko myös miehesi teetä. Olipas kökkö virhe tuohon. No mutta ymmärsit varmaan kysymykseni kuitenkin.

    t. Sinun Sny edelleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysymys oli ihan ymmärrettävä :-D Mieheni juo teetäkin mutta ei tule toimeen ilman kahvia. Normaali kahvinkeitin meillä on vain vieraita varten. Mies jauhaa espressopavuista itselleen kahvin. Ja kyllä lähetyksestäsi riittää iloa pitkäksi aikaa, nyt vain pitää ensin tehdä kaikki keskeneräiset sukat valmiiksi ;)

      Poista