keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Marraskuun paketti

Taas nopeasti on kuukausi vierähtänyt, Salaisen Neuleystäväni lähettämä marraskuun paketti saapui piristämään pimeitä iltoja. Teemana tässä kuussa oli "valoa pimeyteen". Snyni oli runsaan paketin saatteeksi laittanut Anna-Mari Kaskisen kauniin runon:

Sytytän sinulle kynttilän
keskelle hämäryyttä,
sytytän kynttilän loistamaan,
iloa, ystävyyttä

Sytytän sinulle kynttilän,
hauras on lempeä valo
kuitenkin loisteessa liekin sen
väreilee koko talo

Sytytän sinulle kynttilän,
näetkö viestini hennon?
Kuuletko lauluni saapuvan
siivillä tähden lennon?


Paketti sisälsi karpalo-kinuski välipalakeksejä, fazun sinisiä patukoita, Paddingtonin teematkan (teelajitelma) ja Puttipajan sydänkynttilän. Mukana oli myös 3 kerää herkullisen väristä, ihanan pehmeää Drops Alpacaa, joista syntyy mahdollisesti ainakin kämmekkäät. Itse tehtyä paketissa oli hienot, juuri sopivan kokoiset kuplalapaset.

Kiitos taas kerran Snyni. Paketista on runsaasti iloa ja varmasti ehdimme rauhoittua kynttilän valossa nauttimaan teehetkestä.


Lisää lankaa varastoon 150 g

3 kommenttia :

  1. Voi miten mukava kuulla, että pakettini ilahdutti ja lapasetkin olivat sopivat. :) Nopeasti tämä aika vain tosiaan menee, mutta vielä on yksi paketti joulun alla sinne Lappeenrantaan tulossa, suunnitelma on jo hyvällä mallilla. ;)

    t. Salainen neuleystäväsi Sny1

    VastaaPoista
  2. oih, mikä paketti. Lapaset piste i:n päälle.

    VastaaPoista
  3. Kauniit tumput on SNY:si taikonut. Kaunista on myös runon liittäminen mukaan. Nyt onkin mainio ajankohta polttaa kynttilöitä, illat ovat jo pimeitä. Suloisen pehmoista lankaa olet saanut.t. Jonkun toisen SNY

    VastaaPoista