tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukuun paketti

Neljä kuukautta Sny-kierroksella on hurahtanut tosi nopeasti ohi. Snyni viimeinen paketti saapui eilen, mutta vielä jäi jännitettävää; snyni ei vielä paljastunut :) Tämä ensimmäinen sny-kierrokseni on ollut niin positiivinen että varmasti lähden mukaan keväälläkin.

Sanoit, että sinulla on ollut haasteita ajankäytön suhteen, älä välitä, niin on minullakin;  blogipäivityksiäkään en ole juuri tehnyt, kun olen yrittänyt saada töitä valmiiksi asti.  

On kyllä jo rutkasti neulesuunnitelmia ensi vuodelle. Liityin FB:ssä Löysäpipoisten JyJy2016 haasteeseenkin (joulun ja juhannuksen välisenä aikana pitäisi aloittaa ja saada 20 työtä valmiiksi). Listatessani töitä mitä olen suunnitellut tekeväni (langatkin löytyy kaikkiin) 20 tuli täyteen melkein samantien. Toivottavasti tuo haaste pakottaa tekemään kaiken valmiiksi ettei tule lisää ikuisuusprojekteja... niitä on jo nyt :) ...toki keskeneräisissä on myös sellaisia mitkä tulevat valmistumaan suhteellisen nopeasti joululahjojen valmistumisen jälkeen, esim. lokakuun paketin langoista on tällä hetkellä puikoilla kahdet eri sukat.

Joulukuun teemana oli "Uusi vuosi - uudet kujeet". Paketista löytyi fazerin konvehteja (nam, nämä on jo syöty),  marimekon lautasliinoja ja Neulo pipot, käsineet, sukat -kirja. Tässä on taas ajatukset käyneet yksiin, sillä vasta tilasin ko.kirjan adlibrikselta. Mutta ei tuo haittaa, löydän kirjalle kyllä toisen kodin. Ilmoittautumislomakkeessa kerroin, että minua kiinnostaisi kokeilla lankojen värjäystä, joten snyni olikin valinnut uudeksi harrastukseksi värjäysteeman; 20 ihanaa väritettävää postikorttia ja kaksi elintarvikeväriä.


Kaksi kerää vaalea teeteen pallasta, millä voin lankojen värjäystä harjoitella. Täytyy kertoa, että kävimme Tallinnassa lokakuussa ja ostin Karnaluksistakin vaaleita Alize sukkalankoja, jotta voisin kokeilla värjäämistä. Tämäkin päivitys on vielä tekemättä (pitää yrittää tehdä ennen seuraavaa reissua Tallinnaan, joka on heti joulun jälkeen...). Joten kyllä varmasti innostun kokeilemaan lankojen värjäystä ja tulen tottakai päivittämään tänne tulokset...myös ne epäonnistuneet ;)

Paketissa oli myös kerä äärettömän herkullisen väristä Austermann steppiä sekä kerä Novitan hilettä.


Itsetehtyä oli juuri oikean kokoinen virkattu pipo myöskin Novita Hileestä. Mukana olleesta ohjeesta (setti: pipo, lapaset, tuubikauluri) teen ehkä tuubikaulurin pipon seuralaiseksi. Kiitos taas kerran Snyni!


Lisää lankaa varastoon 300 g

More yarn to stash 300 g


5 kommenttia :

  1. Hei!

    Kiva, että paketti oli mieluinen. :) Toivottavasti löydät kirjalle uuden kodin. Kirjoittelen myös paljastuskirjeen lähipäivinä, joten etköhän ennen joulua pääse selvyyteen, kuka sinua on syksyn mittaan muistanut. Mutta eikös tämän joulun alusajan kuulukin olla vähän jännittävää? :D

    t.Sny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, jännitys kuuluu asiaan :) Kirjettäsi odottelen...

      Poista
  2. Tulin kiittämään syksystä. Iso kiitos kaikista paketeista! Varmasti alan seuraan sun blogia.

    VastaaPoista