keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Salaisuus paljastuu

Syksy on kulunut mukavasti Salainen Neuleystäväni -ringin parissa. Nyt haikein mielin täytyy todeta, että rinki on tullut päätökseen. Snyni lähetti viimeisen kirjeen, missä salaisuus paljastui. Minua on ihanilla ja onnistuneilla paketeilla pitkin syksyä ilostuttanut Sanni Kantapään kautta -blogista. Tulen kyllä vierailemaan blogissasi :)

Kirjeen mukana oli joulun punainen tiskiliina (ensimmäinen lähettämäsi tiskiliina on ollutkin ahkerassa käytössä). Ja neulomistasi villasukista on tullut lempi kotivillasukat, koko ajan jalassa :)
Hauska kuulla, että sinäkin olet "hurahtanut" sukkien neulomiseen. Sukissa on se kiva puoli, että niissä pääsee koko ajan kokeilemaan ja oppimaan jotain uutta. Sanoit, että haluaisit opetella looppauksen ja varpaista varteen -tekniikan, suosittelen kyllä molempia, itse tykkään nykyisin tehdä aina kuin mahdollista sukat looppaamalla (myös säärystimetkin). Itsekin aloitin looppauksen juuri samaisella Melissa Morgan-Oakesin kirjalla tekemällä pienet harjoitussukat. 

Rauhallista Joulua!


4 kommenttia :

  1. Kiva, että kirje ehti kuin ehtikin jouluksi perille. :) Tosi ihana kuulla, että sekä tiskirätti että sukat ovat tulleet käyttöön. Samaa mieltä tuosta sukkien neulomisesta, niitä on tosi mukava neuloa, kun voi testailla erilaisia pintaneuleita ym. ja valmista tulee suhteellisen nopsaan. Kiitos myös kannustuksesta, ehkäpä tosiaan uskaltaudun kokeilemaan noita uusia juttuja, kun niin moni muukin on ne oppinut. Oikein ihanaa joulun aikaa vielä kerran ja kiitos kuluneesta syksystä! Ja tosiaan tervetuloa blogiin kurkkimaan.

    Lämpimin ajatuksin, Sanni :)

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos synttärilahjasta? Ihanko itte olet tehnyt? Aivan mahtava lahja. Päivitän blogiin ku ehdin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :-) itse tehty on, kiva että tykkäsit <3

      Poista