keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Maaliskuun paketti

Viime viikon lopulla sain salaisen neuleystäväni lähettämän postikortin, missä toivoteltiin hyvää naistenpäivää ja kerrottiin maaliskuun paketin olevan kohta lähdössä. Sny valitteli ettei kerennyt tehdä mitään omatekemää tähän pakettiin. Älä huoli, ymmärrän kyllä hyvin, että aina ei vain aikataulut anna myötä. Itselläkin on tullut älytön kiire paketin kasaamisessa... 


Ja eilen paketti sitten saapuikin...tai siis emo ilmoitti kyllä jo maanataina seurantakoodin, mutta huomasin viestin vasta illalla kotona enkä jaksanut enää lähteä pakettia hakemaan. 
Vau, mitä lankoja paketista löytyikään! Molemmat uusia tuttavuuksia minulle. handun merinoa; olen jonkin aikaa halunnut kokeillakin handun lankoja ja nyt sain siihen loistavan tilaisuuden. Hjerte Garnin sukkalankaa, tähän en olen ennen törmännytkään. Ja molemmat langat aivan älyttömän herkullisissa väreissä. 


Paketista löytyi myös fazun sinistä (nam) ja kuivattuja karpaloita sekä leivontaohje karpalokekseille suklaahipuilla; pitää kokeilla joku kerta.  Kiitos Sny mielenkiintoisesta paketista.


Lisää lankaa varastoon 150 g

More yarn to stash 150 g

6 kommenttia :

  1. tykkään kovasti itsekin tästä paketista.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että osui uusia tuttavuuksia lankoihin :).

    Handua en ole itsekään vielä neulonut, mutta pari vyyhteä löytyy varastosta (odottavat vain inspiraatiota ja oikeaa ohjetta kohdalle). Strömpegarnia olen neulonut kirjavana versiona, ja ainakin se vaikuttaa aika hyvältä sukkalangalta. Noin vuoden verran ollut käytössä niin kengissä kuin lattiaa vasten, ja sitä normaalia pientä nukkaantumista lukuunottamatta ei osoita vielä pahempia kulumisen merkkejä.

    Katsotaan mitä seuraavaan pakettiin eksyy! :)

    T: Sny

    VastaaPoista
  3. Olipas todellakin herkkuja! Ja tuo kortti! Aivan upea!

    VastaaPoista
  4. Oi, handua! Ja näyttääpäs tuo toinenkin lanka herkulliselta.n Kiva paketti.

    VastaaPoista
  5. Tykkäsin tosi paljon tästä paketista. Kädet syyhyää päästä käsiksi tuohon handuun, mutta en kyllä vielä tiedä mitä siitä tekisin... pitää malttaa ja etsiä sopiva ohje :)

    VastaaPoista