tiistai 19. huhtikuuta 2016

Huhtikuun paketti


Salaisen Neuleystäväni lähettämä huhtikuun paketti saapui jo eilen, mutta olin sen verran väsynyt etten jaksanut tehdä päivitystä. Reilun kuukauden tauon jälkeen kun kävi taas kunnolla urheilemassa niin veto oli pois jo alkuillasta. Huhtikuun aiheena oli Magic Yarn Ball eli taikapallo ja olihan taas paketti.

Paketista löytyi pestopuustien ohje, pestoa ja muffinssivuokia. Vaikuttaa tosi herkulliselta eli on ihan pakko leipoa ohjeen mukaan. Suklaata, kolmea eri makuista Kismettiä, nam (yksi on jo tuhottu).


Taikapallon helinän aiheuttajaksi paljastui ihanan väriset napit, mukana oli myös heijastinlankaa.


Ja ne langat... Snyni kyllä hemmottelee minua näillä uusilla tuttavuuksilla. 2 kerää Gjestalin Siljaa ja vyyhti lanitium ex machinan sukkalankaa. Tästä jälkimmäisestä neulon takuuvarmasti sukat itselleni. Olen vähän kahdenvaiheilla, tekisinkö siitä jonkun Cookie A:n mallin vai odottaisinko Tour de Sockin alkuun ja neuloisinko jonkun kisasukkamallin. 


Itsetehtyä paketissa oli upeat Kujeillen-kämmekkäät. Mistäköhän langasta snyni olet ne neulonut? Kämmekkäät ovat niin miellyttävän tuntuiset ja pehmeät. Kiitos Sny, aivan mahtava paketti!




Lisää lankaa varastoon 200 g

More yarn to stash 200 g

5 kommenttia :

  1. Mukava kuulla, että osuu ennestään tuntemattomia lankoja kohdalle!

    Lanitium ex machinan sivuja olen kuolannut niin, että ihme kun näppäimistö toimii vielä :D. Ja Siljat ovat jo useamman vuoden takaa kun ostin ison läjän neuletakkia varten, ja onnistuin sitten nappaamaan kolme kerää eri värjäyserästä - yhden tietysti ehdin jo neuloa takkiin... Päätin sitten lahjoa niillä, koska en tohtinut (jaksanut) keriä lanitiumia auki - ja se oli niin ihanan näköinen vyyhdellä, että ajattelin säästellä sen sinulle :D.

    Ja siis, kämmekkäistä piti kirjoitella korttiin mutta sitten lässytinkin vain keväisistä säistä... Lanka on Austermann Step Classic -lankaa, jossa on mukana aloe veraa ja jojoba-öljyä, siitä siis pehmoisuus. Lanka on muuten tosi kiva neulottava, mikäli et ole vielä tutustunut, joskin se tahtoo nyppyyntyä aika vauhdikkaasti sukissa. Toivottavasti kämmekkäät eivät nyppyyntyisi yhtä nopeaan!

    Terveisin, Sny:si

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Lanitium ex macina on kyllä todella ihana, saa nähdä minkä mallin raaskin tehdä siitä. Saattahan se olla, että ihailen sitä ensin jonkin aikaa vyyhdillä ennenkuin saan päätöksen aikaiseksi ;)

      Austermann Step on tuttu lanka, nytkin muutama työ puikoilla. Ihana lanka sekin.

      Poista